Welkom bij wellness vakantiepark Onthaasten in de Achterhoek
De receptie van Onthaasten in de Achterhoek
Welkom bij wellness vakantiepark Onthaasten in de Achterhoek
De receptie van Onthaasten in de Achterhoek
Einfach genießen
4 seizoenen onthaasten
Romantische verblijven met luxe en wellness
Wenn die Nacht hereinbricht...
Romantische Abende im Heißbadebottich
Die Sauna genießen

Beoordelingen

 
  1. Betrouwbaar
  2. Luxe, kwaliteit en betaalbaar
  3. Onvergetelijke vakantie
341 bewertungen
  1. 8,8

    We zijn in de dagen dat wij bij jullie waren heerlijk tot rust gekomen. Ik heb omgeving een 8 gegeven omdat ik niet had gedacht dat we iets zouden horen van verkeer. Zowel van de N18 en het spoor was dit wel het geval. Neemt niet weg dat we wel genoten hebben.

    April 2019 -  übernachtete in De Essenburgh, sechs Personen

  2. 10

    Heel mooi qua gebruikte materialen uitgevoerd huisje met daarbij een schitterend vrij uitzicht. En dat zeker in combinatie met het VIP-pakket, de hottub, sauna en sun-shower maken het tot een super luxe verblijf.

    April 2019 -  übernachtete in De Tortelduif für sechs Personen

  3. 8,1

    Erg goed mooie locatie. We komen zeker nog een keer terug

    April 2019 -  übernachtete in Elysium, adults only (2 - 4 pers)

  4. 10

    Huiselijk, rustig we hoorden heerlijk de vogeleltjes kwetteren vanuit de hottub. Echt heerlijk vakantie gevoel.

    April 2019 -  übernachtete in Het Roodborstje für vier Personen

  5. 8,3

    Ook deze keer weer genoten. Het roodborstje heeft een mooie ligging aan de bosrand.

    April 2019 -  übernachtete in Het Roodborstje für vier Personen

  6. 10

    Keine Bewertung hintergelassen

    April 2019 -  übernachtete in De Essenburgh, sechs Personen

  7. 9

    Fijn huisje van alle gemakken voorzien! Alles te vinden in de keuken wat je nodig hebt. Het huisje had een hele goede ligging tov de andere huisjes waardoor we van niemand last hadden (en zij niet van ons). Fijne bedden. Service was goed, fijn dat we konden bellen bij problemen.

    April 2019 -  übernachtete in De Noteboom für sechs Personen

  8. 9,8

    Wat niet ! Het was onze 2 e keer maar we vonden het nu nog fijner. Alles is aanwezig , zelfs eventueel wasmiddel mocht je de wasmachine willen gebruiken . De bedden slapen heerlijk en de badkamer is zalig. De super nieuwe sauna ziet er perfect uit. Wij komen snel weer terug en voor onze hond Jax was jet ook heerlijk. Onze vrienden waren er voor t eerst maar waren erg onder de indruk!

    April 2019 -  übernachtete in De Brittenburg für vier Personen

  9. 8,8

    Vrijwel alles

    April 2019 -  übernachtete in De Lindenburg, 6 Personen

  10. 7,3

    Keine Bewertung hintergelassen

    April 2019 -  übernachtete in Elysium, adults only (2 - 4 pers)