• Reliable
  • Luxurious, quality, and affordable
  • Unforgettable vacation

Beoordelingen van onze gasten

Onderstaande is een selectie van leuke reviews van de afgelopen twee jaar.

612 bewertungen
  1. 9,2

    Alles!

    Januar 2023 - Familien - Monique B. übernachtete in De Koolmees für vier Personen 

  2. 8

    Fijne omgeving en lekker rustig

    Januar 2023 - Freundeskreis - Jennifer S. übernachtete in Belegh van Groll 5-persoons 

  3. 10

    Het was weer geweldig ,een top huisje .En wat een service paar zakjes thee ,koffiecups .Wc papier flesje derft .Bedankt voor alles .Een aanrader zo’n huisje .

    Januar 2023 - Familien - J. V. übernachtete in De Brittenburg für vier Personen 

  4. 6

    dat we met vier personen konden verblijven in een rustige landelijke omgeving.

    Januar 2023 - Freundeskreis - Claudy Voskens M. übernachtete in De Tortelduif für sechs Personen 

  5. 9,8

    Keine Bewertung hintergelassen

    Januar 2023 - Familien (mit Kindern) - M S. übernachtete in De Tortelduif für sechs Personen 

  6. 8,8

    Het huis is fantastisch. Alles is aanwezig. Bij aankomst in het huis wordt je echt verwelkom verwarming aan radio. Het luxe van de sauna, hottub maakt je verblijf geweldig ondanks als het weer minder is.. Prachtig omgeving. Kortom we komen zeker weer terug..

    Januar 2023 - Familien - John B. übernachtete in De Noteboom für sechs Personen 

  7. 8,4

    Keine Bewertung hintergelassen

    Januar 2023 - Familien - Mark T. übernachtete in Elysium für zwei Personen 

  8. 9,8

    Wij zijn nu voor de zesde keer geweest, en het was weer heerlijk. Lekker ontspannen in de hottub en sauna.

    Januar 2023 - Familien - Rene Z. übernachtete in De Lindenburg, 6 Personen 

  9. 9

    Keine Bewertung hintergelassen

    Januar 2023 - Familien (mit Kindern) - Karin H. übernachtete in De Tortelduif für sechs Personen 

  10. 8,8

    De rust en omgeving huisje

    Januar 2023 - Familien - Willy v. übernachtete in Het Roodborstje für vier Personen